RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Încă o victorie pentru rapidiști în amicale! Pe cine a învins echipa lui Nicolae Grigore

Rapid a bătut divizionara a treia Progresul Spartac cu 2-0, într-o partidă disputată astăzi chiar pe terenul adversarei. 

Adrain Bălan din penalty și Hlistei au marcat golurile trupei din Grant care în prima partidă de pregătire trecuse de o altă formație din al treilea eșalon, AFC Odorheiu Secuiesc, scor 4-1. Următorul joc amical al giuleștenilor va fi cel contra celor de la U Cluj de pe 27 ianuarie. Antrenorul Nicolae Grigore speră ca Rapid să se mai întărească până la reluarea sezonului.

Avem abia două săptămâni de pregătire, cred că vom arăta mult mai bine decât acum. Sunt de înțeles momentele mai puțin bune de astăzi. Avem jucători cu calitate pe care sperăm să-i aducem la cel mai bun nivel până la reînceperea campionatului.

Toate echipele care sunt în față și echipele de tradiție, de exemplu Petrolul, sunt puternice și va fi o luptă grea pentru play-off. Ne-am dori foarte mult să sărbătorim promovarea pe stadionul din Giulești. Sperăm să revină suporterii pe stadioane, poate se va găsi o soluție„, a punctat tehnicianul Rapidului la finalul întâlnirii.

CITEȘTE ȘI –>> Fotbalistul de care Edi Iordănescu s-a dispensat a părăsit România! Cât încasează CFR Cluj de pe urma lui

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare