RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Fotbalistul de care Edi Iordănescu s-a dispensat a părăsit România! Cât încasează CFR Cluj de pe urma lui

Jakob Vojtus a semnat cu echipa maghiară Mezokovesd, iar campioana României va primi 30.000 de euro, sumă la care s-ar putea adăuga și bonusuri. 

După plecarea slovacului, CFR pierde un atacant și rămâne în ofensivă doar cu Rondon,  Debeljuh și Omrani. Antrenorul vișiniiilor spera să se poată baza și pe Omrani, intrat în dizgrația șefilor din Gruia după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea scadentă la vară.

Iar astăzi, Iordănescu Jr a primit o veste bună. Francezul de 27 de ani a semnat până la urmă un nou contract cu echipa campioană a României, valabil doi ani. În aceste condiții, tehnicianul aflat la al doilea mandat pe banca CFR-ului nu mai are morive să regrete ratarea transferului lui Sergiu Buș.

„Edi îl cunoaște, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând. Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul Becali nu a dorit să-l dea împrumut.

Am discutat cu dânsul și mi-a zis să că nu vrea nimeni să-l dea afară de la FCSB, pur și simplu e o ofertă bună pe care dacă ambele părți o acceptă, transferul se face. Nu a vrut nimeni să renunțe la Sergiu”, a precizat Bogdan Apostu pentru Gazetă înainte să îl reprezinte pe Sergiu Buș pentru transferul la Seongnam. 

CITEȘTE ȘI –>> Acuzele lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Hermannstadt: “Suntem total dezavantajați”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare