VIDEO | Imagini incredibile din Scoția! Ianis Hagi și colegii săi, încurajați de fanii lui Rangers înaintea meciului de astăzi

Formația de pe Ibrox va juca astăzi, de la ora 17:00, împotriva celor de la St. Mirren, într-un meci care le poate aduce celor de la Rangers titlul de campioană în Scoția!

Echipa condusă de Steven Gerrard se află la doar un meci de câștigarea titlului în campionatul intern, iar fanii echipei nu s-au putut abține și le-au creat jucătorilor o atmosferă de neuitat.

Potrivit The Scottish Sun, câteva mii de suporteri s-au strâns lângă stadionul favoriților și au creat un spectacol în toată regula. Fanii albaștrilor au aprins materiale pirotehnice și au cântat în timp ce jucătorii și staff-ul tehnic de la Rangers ajungeau la stadion.

Rangers ocupă în acest moment prima poziție în ierarhie, la 18 puncte distanță față de rivala Celtic, care ocupă locul secund cu 67 de puncte obținute în cele 31 de meciuri disputate în actualul sezon. Formația lui Ianis Hagi își poate asigura titlul de campioană încă din această rundă, în cazul în care se va impune în fața lui St. Mirren, iar Celtic să se încurce cu Dundee United.

Citește și VIDEO | Ianis Hagi, aproape de titlu! Ce a păţit Steven Gerrard la ultimul meci