RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ianis Hagi vrea un start excelent cu naţionala: ,,Ne dorim să fim la Mondiale”

Ianis Hagi îşi doreşte să aibă parte de un start excelent cu naţionala României în meciurile din preliminariile Campionatului Mondial.

Hagi şi Compania vor debuta în preliminarii joi, de la ora 21:45, în compania Macedoniei de Nord, la Bucureşti, pe Naţional Arena. Pe 28 martie la Bucureşti va veni Germania, ca pe data de 31 România să se deplasese pentru ultimul meci de la această acţiune, în Armenia.

hagi ianis

Fiul ,,Regelui” crede în şansele României în a ajunge la turneul final care va avea loc în 2022 în Qatar. Acesta se bazează pe forma excelentă arătată de jucătorii români în acest moment la echipele pe la care joacă.

,,E clar că pentru a avea succes, trebuie să ai nişte rezultate pozitive. E greu la început, aşa cum a fost şi la tineret, dar după 3-4 rezultate pozitive, uşor-uşor am început să ne arătăm calităţile şi am înflorit ca fotbalişti şi ca echipa, şi de la meci la meci a fost mai bine. Sper ca meciurile astea trei pe care le avem să fie foarte bune, să ne ajute să avem o campanie foarte bună. Cred că toată lumea aşteaptă, şi noi ne dorim, să fim la Mondiale. Dorinţa fanilor şi a noastră ne face să credem că putem foarte multe. Cred însă că micile detalii sunt cu tine uneori, alteori sunt împotriva ta.

La echipa naţională e normal să fie presiune din partea suporterilor şi din partea unei naţiuni întregi. Când vii la echipa naţională trebuie să fii conştient de asta, că trebuie să câştigi, să reprezinţi ţara cum trebuie. Toate emoţiile astea dacă le pui pe teren pot face ca rezultatele să apară şi eu cred că vor apărea foarte curând. Suntem tineri, venim cu un suflu nou şi sper să creştem de la selecţie la selecţie.“, a declarat Ianis Hagi, pentru FRF.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

profimedia 0484060013
Sursa Foto: Profimedia Images Photo by Mutsu Kawamori/AFLO)

Citeşte şi EXCLUSIV | Avertisment pentru România: ,,Macedonenii nu sunt de neglijat! Au crescut enorm în ultimul timp”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare