EXCLUSIV | Avertisment pentru România: ,,Macedonenii nu sunt de neglijat! Au crescut enorm în ultimul timp”

România se pregăteşte de debutul în preliminariile Campionatului Mondial, care va avea loc în Qatar în anul 2022.

Primul meci pe care naţionala României îl va disputa în această campanie de calificare este împotriva Macedoniei de Nord, pe data de 25 martie, pe teren propriu, de la ora 21:45.

radoi mirel profimedia 0556713655 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Florentin Petre, fost internaţional, a vorbit despre şansele naţionalei de la această acţiune din martie, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportiva. În afară de meciul cu Macedonia de Nord, România va mai juca şi în compania Germaniei, pe 28 martie, respectiv Armeniei, pe data de 31 martie.

,,Atâta timp cât avem mentalitatea şi dorinţa asta de a face performanţă, cu siguranţă, cu jucătorii pe care îi avem, putem să ducem echipa naţională la un nivel foarte ridicat. Acum, depine foarte mult de forma fizică, nu numai ea, de inspiraţia lui Mirel şi bineînţeles, norocul, pentru că chiar ne trebuie cu Germania, care e una dintre cele mai puternice echipe de pe planetă.

florentin petre

Nu sunt de neglijat nici macedonenii, care au crescut enorm de mult în ultimul timp. Au fotbalişti buni. Cel mai important e să începem bine. Avem 3 meciuri, dacă luăm 7 puncte, suntem pe drumul cel bun, cu toate că este foarte greu.”, a declarat Florentin Petre, pentru realitateasportiva.net.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

profimedia 0484060013
Sursa Foto: Profimedia Images Photo by Mutsu Kawamori/AFLO)

Citește și Problema României înaintea debutului în campania de calificare: “Va conta lipsa lui!”