VIDEO | Hamza are ambiții mari la Petrolul! “Europa League, acesta este visul meu”

Hamza Younes este marea speranță a Petrolului în lupta pentru promovarea în Liga 1. Atacantul tunisian abia așteaptă să debuteze și este convins că ‘lupii galbeni’ vor face performanță în anii următori.

Hamza Younes (33 de ani) poate juca în aproximativ o săptămână, după ce vor fi rezolvate toate detaliile privind permisul de muncă în România.

După remiza dezamăgitoare cu Sportul Snagov, Petrolul ocupă locul 7 în clasamentul Ligii a 2-a, la 8 puncte de liderul Turris Turgu Măgurele.

Văd Petrolul în grupele Europa League, acesta este visul meu. Am înțeles de la președinte că vor să ajungă în prima divizie, apoi să facă o echipă mare. De ce nu? Trebuie să fii pozitiv.

Acum avem o echipă foarte bună. I-am văzut la meciuri, la antrenament… suntem creativi, avem ocazii. S-a ratat foarte mult, dar face parte din joc. O dată și o dată, tot o să intre acele ocazii.

Obiectivul principal este să ajungem în prima ligă. Nu e ușor pentru mine, știu că va fi multă presiune, lumea are multe așteptări de la mine. Trebuie să dau mereu 200%. Chiar dacă am jucat înainte aici, pot să spun că sunt un jucător nou. Am nevoie de timp pentru a crea legături cu echipa, pentru a mă adapta la stilul de joc“, a spus Hamza Younes la Ploiești TV.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Hamza a refuzat FCSB! Dezvăluirea făcută de tunisian

-> VIDEO | Hamza e pregătit să debuteze la Petrolul! „Mă simt foarte                           bine, trebuie să ajut”

Spynews.ro