VIDEO | Hamza e pregătit să debuteze la Petrolul! “Mă simt foarte bine, trebuie să ajut”

UPDATE 22:00 Potrivit informațiilor realitateasportiva.net, Hamza Younes și-a rezolvat problemele cu permisul de muncă și poate debuta vineri, în meciul U Cluj – Petrolul.


Debutul lui Hamza Younes la Petrolul este așteptat de către toți fanii ploieștenilor. Atacantul tunisian a declarat că poate juca în aproximativ o săptămână și vrea să ajute echipa, care nu a început foarte bine acest sezon de Liga a 2-a.

După remiza dezamăgitoare cu Sportul Snagov, Petrolul ocupă locul 7 în clasament, la 8 puncte de liderul Turris Turgu Măgurele.

Hamza Younes (33 de ani) a spus că vrea să lucreze la Petrolul și după încheierea carierei de fotbalist.

Mă simt foarte bine, trebuie să ajut Petrolul. Antrenorul va decide când o să joc, cred că într-o săptămână se vor rezolva problemele privind permisul de muncă în România. Mă simt bine la antrenamente, am nevoie de timp să înțeleg ce vrea antrenorul de la mine. Pot să joc și aripă, și vârf, și în spatele atacantului.

Vreau să joc pentru Petrolul și în prima ligă. La vârsta asta, nu cred voi mai fi vândut de aici. Dar vreau să mă retrag aici. Nu m-am gândit ce vreau să fac după ce mă retrag. Cred că vreau să stau între România și Tunisia. Sunt deja ploieștean, aș fi onorat să lucrez pentru acest club și după ce nu voi mai juca fotbal“, a declarat Hamza Younes la Ploiești TV.

Jucătorul tunisian a avut numai cuvinte de laudă pentru Răzvan Lucescu, antrenor cu care a lucrat în Grecia.

Pentru mine, la Xanthi a fost cea mai bună perioadă. M-am înțeles foarte bine cu Răzvan Lucescu, este un antrenor respectabil și știe cum să lucreze cu jucătorii. A crezut în mine, este foarte important. Și oamenii din jur m-au ajutat foarte mult“, a mai spus Hamza Younes.

Spynews.ro