VIDEO | Gimnastele de aur ale României, primire de campioane! Cum au fost așteptate două dintre jucătoare când au ajuns acasă

România a reușit o performanță remarcabilă la Campionatul European de Gimnastică Feminină, disputat în orașul Mersin, din Turcia!

Gimnastele României, în frunte cu Larisa Iordache, au izbutit să obțină performanțe incredibile la Campionatul European disputat în Turcia, iar aseară a fost momentul în care s-au întors în țară, pline de medalii. Jucătoarele au fost întâmpinate cu mare entuziasm de foarte multă lume, încă de la aeroport, iar “tricolorele” au fost vizibil emoționate.

Două dintre gimnastele care au reprezentat cu cinste România la turneul final de la Mersin, Ana Bărbosu și Iulian Treistaru, ambele legitimate la CSS Focșani, au fost așteptate cu mare fast în momentul revenirii acasă. Polițiștii, alături de reprezentantul Consiliului Local din Focșani, au pus la cale un plan prin care să le surprindă pe jucătoare, astfel că au fost oprite în trafic, sub motivul unui control de rutină, pentru a fi mai apoi felicitate de aceștia.

“E o mare onoare să le întâmpinăm, fie şi în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focşani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câştigat aurul cu echipa României. Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir şi Cezar Stoica! Felicitări părinţilor! Flori pentru campioane din partea Consiliului Judeţean Vrancea şi mulţumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne” a scris pe Facebook președintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma.

Ana Bărbosu (14 ani) a câştigat toate medaliile de aur la Campionatul European de Gimnastică pentru junioare, desfăşurat la Mersin. Micuța sportivă a izbutit să câștige în Turcia 6 medalii de aur din 6 posibile.
ana barbosu

Citește și MM Stoica, în stilul caracteristic: “Din nou am deschis Whatsapp la pauză și era plin de mesaje ‘ați avut penalty clar’!”