Gigi Becali i-a făcut o promisiune lui Ianis Hagi!

Viitorul s-a impus în primul meci din play-off, scor 2-1, pe Arena Națională, împotriva FCSB. Ianis Hagi a marcat golul victoriei din penalty.

Patronul FCSB a declarat că va dansa cu Ianis pamporea (dans specific machedonesc) dacă Viitorul o încurcă pe CFR, iar fiul ”Regelui” va face un meci mare. Becali face referire la modul în care fotbaliștii formației din Constanța au sărbătorit victoria cu roș-albaștrii din prima etapă de play-off.

”Ianis va fi mare fotbalist, am văzut în meciul cu Craiova. Nu doar golul, extraordinar, ci și pasa pentru Ganea. Mi-a plăcut mai mult decât golul! O să-l rog pe Ianis să joace bine cu CFR și dacă face un rezultat bun cu CFR, atunci o să joc și eu pamporea cu el, așa cum a dansat în vestiar.

Dacă ne bate, el să danseze pamporea și eu o să plâng!

Victorieeee! FC Viitorul învinge pe FCSB, pe Arena Națională, scor 2-1, după reușitele lui Calcan și Ianis Hagi!Bucurie de nedescris în vestiar, unde jucătorii au sărbătorit primul succes din play-off! Hai Viitorul!

Publicată de Academia de fotbal Gheorghe Hagi pe Luni, 11 martie 2019

(n.r. despre un posibil transfer) Nu poți să-l mai iei pe Ianis. Cum poți să-l iei, când dă golul ăsta? De pe loc?

Dacă ar pleca de la mine, cred că ar pleca pe 50 de milioane de euro. Eu atât aș cere pe el. Gică, în schimb, îl dă cu 2-3 milioane de euro, dar eu fără 50 de milioane nu-l lăsam.” a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul a marcat 9 goluri pentru Viitorul în actualul sezon de Liga 1.

Patronul FCSB a mai vorbit și despre Gică Hagi. Acesta este de părere că ”Regele” este cel mai mare antrenor din România la ora actuală.

”Singurul care este mare antrenor în România, la ora actuală, este Gică Hagi! El joacă cu niște unii și joacă fotbal. Cum face el…. Îi pune pe copiii ăia de pasează. Nu știu cum face. Hagi văd că vinde și tot joacă!” a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Citește și ‘Săgețile’ lui Becali către Teja: „Jucătorii n-au avut curaj sau nu sunt bine antrenați”