‘Săgețile’ lui Becali către Teja: “Jucătorii n-au avut curaj sau nu sunt bine antrenați”

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, este nemulțumit de evoluția echipei sale și de atitudinea jucătorilor, după egalul cu CFR Cluj, scor 0-0. Becali l-a ‘înțepat’ pe antrenorul Mihai Teja pentru tactica pregătită.

La Cluj-Napoca, niciuna dintre echipe nu a trimis vreun șut pe spațiul porții. Campioana en titre a avut două bare, prin Vinicius și Moutinho.

Mici, dar există șanse la titlu. Mai sunt şanse pentru că Viitorul e la luptă cu Craiova pentru locul 3, pentru cupele europene. Mă bazez pe Viitorul şi pe Craiova. Spun slabe șanse, pentru că nu jucăm noi. Ei (n.r. – CFR Cluj) au jucat cu o echipă adormită, lentă, liniştită, parcă erau toţi amorţiţi. Aş fi vrut atitudine, că spunea el, Mihai Teja, că am avut atitudine. Unde a fost? Că eu nu am văzut atitudine. Cum să câştigi dacă tu nu ai avut un corner într-o repriză? Nu poţi să câştigi, dacă nu ai un corner într-o repriză… înseamnă că nu joci, nu ai niciun atac. Noi, adormiţi, fără curaj, nu avem jucători de anvergură.

Eu cred că nu au curaj sau nu sunt bine antrenaţi, nu ştiu, nu-mi pot să-mi dau seama. Ce, aia e posesie? Ia-o Planici, ia-ţi-o Cristea, dă-o înapoi la Bălgrădean, ia-o Planici, ia-o Cristea înapoi, ia-o Texeira, ia-o şi tu, Filip. Asta e posesie? E posesie când faci posesie acolo în 20 de metri şi mai ai câte o ocazie, cum face Barcelona. Nu e posesie când ne plimbăm cu mingea stânga-dreapta, ăsta nu e fotbal.

Teixeira a a zis că am avut obiectivul să nu luăm gol. Eu ştiu ce le-a zis Teja, sunt antrenor eu? E posibil să le fi zis să nu luăm gol, cu alte cuvinte să mai fim în cărţi. Vedem dacă a fost tactica bună la final. Poate greşesc eu şi are dreptate el, Mihai Teja. Teja va rămâne sută la sută. Oricum, locul doi nu ni-l mai poate lua nimeni“, a spus Gigi Becali la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> Becali nu și-a iertat jucătorii: „Ne băteau de ne uscau, dar au fost prea proști”

Ardelenii au păstrat distanța de trei puncte față de bucureșteni, cu 5 etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1.

Spynews.ro