RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Gigi Becali a anunțat când îl vinde pe Moruțan: “M-am decis. Au început caterinca și miștoul”

Mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) este unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1.

Conducerea clubului FCSB a primit mai multe oferte pentru tânărul fotbalist. Una dintre ele este de la gruparea Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, iar salariul vehiculat ar fi de circa 1 milion de euro pe sezon.

Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Moruțan, dar oferta clubului arab ar fi fost de circa 10 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera s-a arătat deranjat de comentariile pe seama potențialului transfer și a declarat că nu se grăbește să-l vândă pe fostul jucător al Botoșaniului.

Au început caterinca și miștoul că am zis că am avut ofertă de 10 milioane. Bine, mă, o să aflați când se va vinde și gata. Câștig ceva dacă mă laud cu oferta? Câștig când intră banii-n buzunar. Nu mai știu cum să fac, oricum nu e bine.

Gică Popescu e un om care e specialist. Gică Popescu știe marfa lui. Nu a vândut o marfă de 10-15 milioane. Eu îi mulțumesc de sfat. Dar când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid. Moruțan, e mai bine să plece la o echipă din Europa, să iau 30 de milioane de euro, nu 15, și el trei milioane salariu“, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine“, a încheiat Gigi Becali.

gigi becali 3

Olimpiu Moruțan a fost achiziționat de FCSB, de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro în urmă cu doi ani și jumătate. În acest sezon, a evoluat în 16 partide, reușind trei goluri și opt pase decisive.

Citește și FCSB, singura echipă din Liga I care se antrenează în străinătate. Gigi Becali: “Celelalte cluburi n-au inteligență”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare