Prima reprezentativă debutează la Campionatul European chiar de Ziua Națională!

În ziua în care românii de pretutindeni sărbătoresc Centenarul Marii Uniri, handbalistele „tricolore” se vor afla pe teren, la Brest, la primul meci al turneului final. Româncele sunt în grupă cu Norvegia, Germania și Cehia, contra ultimei având și meciul de debut.

Cristina Neagu vrea revanșa

Va fi o revanșă pe care Cristina Neagu și colegele ei o așteaptă de un an, de când cehoaicele ne-au eliminat din optimile Campionatului Mondial, la un gol diferență.
Fetele lui Ambros Martin au mărturisit că vor da totul pentru a obține o victorie pe care apoi să le-o dedice românilor.

Citește și VIDEO | La masă cu rivalii de la Rapid și Dinamo! Imagini senzaționale cu Duckadam și Rică Răducanu

„Ucraineanca” Dumanska, despre mândria de a fi româncă

Poarta naționalei va fi apărată de Iulia Dumanska (22 ani), handbalista născută în Ucraina care s-a luptat ani la rând să primească cetățenia română. Tânăra a ajuns în țara noastră în adolescență și a învățat pe brânci pentru a lua BAC-ul și a trece toate examenele pentru cetățenie. Acum, româncă și în acte, Dumanska vorbește la superlativ despre țara care a adaptat-o. În 2018, Iulia a câștigat Cupa EHF cu SCM Craiova și a fost aleasă cel mai bun tânăr portar din lume. Acum speră la o medalie cu România.