VIDEO | La masă cu rivalii de la Rapid și Dinamo! Imagini senzaționale cu Duckadam și Rică Răducanu

Helmuth Duckadam și Rică Răducanu au stat la aceeași masă, la o acțiune umanitară organizată de asociația PAVEL. 

Portarii legendari de la Steaua și Rapid au stat unul lângă celălalt la masă și au cântat împreună. Lângă cei doi s-a aflat și fostul atacant dinamovist Marius Niculae.

Rivalitatea din fotbal a fost lăsată la o parte pentru micuții care au nevoie de ajutor.

“A fost o acțiune pentru copiii care au nevoie de ajutor. S-a strâns o sumă frumoasă, care le va fi de folos acestor copii. Eu am donat și un tricou. Am stat cu rivalii, da. M-am simțit excelent cu Rică, am și cântat împreună”, a declarat amuzat, pentru realitateasportiva.net, Helmuth Duckadam.

Publicată de Helmut Duckadam pe Vineri, 30 Noiembrie 2018

FCSB joacă duminică, de la ora 20.00, la Pitești, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.

Duckadam, președinte de imagine la gruparea roș-albastră, a punctat importanța refacerii cuplului de fundași centrali Mihai Bălașa și Bogdan Planic.

“Va fi un meci dificil, însă mă bucur că, în sfârșit, problemele pe care le aveam în defensivă au fost rezolvate. Jucăm în deplasare, însă sper să câștigăm pentru a rămâne aproape de CFR Cluj. Nu știm, la acest moment, dacă vom putea reveni pe Arena Națională până la sfârșitul anului. La cum este vremea acum, nu cred ca gazonul va putea fi refăcut în timp scurt”, a mai declarat Helmuth Duckadam.