VIDEO | Fotbalul se joacă pentru suporteri! Ce surpriză le-au pregătit susținătorii celor de la ASU Poli Timișoara la Slobozia

În meciul disputat între Unirea Slobozia și ASU Poli Timișoara, terminat 0-0, fanii oaspeților le-au pregătit o surpriză plăcută favoriților!

Jucătorii și staff-ul tehnic al echipei de pe Bega au fost susținuți frenetic de un grup important de suporteri ai Peluzei Sud Timișoara. Aceștia s-au deplasat în număr de 60 de persoane la Slobozia și i-au surprins pe elevii lui Dan Alexa în ziua meciului.

Primul contact între fani și jucători a avut loc într-un parc din Slobozia, după care suporterii s-au deplasat la stadion pentru a-i încuraja pe jucători din împrejurul arenei. În această perioadă, accesul fanilor este interzis pe stadioane, din cauza pandemiei.

”Chiar dacă în prezent accesul pe stadion este interzis, în această dimineață în jur de 50-60 de membri din Peluza Sud Timişoara i-au întâmpinat pe băieți tocmai la peste 650 de km depărtare de casă. Impresionant și ne înclinăm în fața acestui gest! Astăzi intrăm pe gazon cu un singur gând: VICTORIA!”, a fost mesajul postat de suporteri pe pagina oficială de Facebook a clubului din vestul României.

Suportul fanilor din afara stadionului nu a fost însă de ajuns, întrucât ASU Poli Timișoara nu a reușit să câștige partida terminată la egalitate cu scor alb, deși a avut și un om în plus din minutul 87. Aflată mai mult ca oricând în lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, formația lui Dan Alexa pot pierde poziția a doua în clasament chiar în această etapă.

CITEȘTE ȘI –>> Scandal la Rapid! Suporterii echipei le-au tăiat cauciucurile de la mașină jucătorilor giuleșteni din cauza rezultatelor modeste