Scandal la Rapid! Suporterii echipei le-au tăiat cauciucurile de la mașină jucătorilor giuleșteni din cauza rezultatelor modeste

Formația pregătită de Nicolae Grigore a izbutit să obțină doar două remize după reluarea competiției în noul an, iar acest lucru nu le-a picat deloc bine fanilor formației “alb-vișinii”!

După 2-2 contra Ripensiei Timișoara și 0-0 pe terenul celor de la Gloria Buzău, atmosfera din tabăra giuleștenilor a devenit una din ce în ce mai agitată, iar jucătorii echipei au fost principalii vizați de către fanii formației de la Podul Grand.

rapid 2

Potrivit informațiilor ProSport, în timp ce se pregăteau pentru următoarea partidă din campionat, jucătorii Rapidului au avut mașinile parcate la baza clubului din Regie, moment prielnic pentru suporterii echipei să se răzbune pentru atitudinea acestora din ultimele partide. Giuleștenii au avut parte de o adevărată surpriză în momentul în care au ajuns în locul unde aveau mașinile, deoarece și-au găsit cauciucurile de la mașini tăiate.

Nu este pentru prima dată când jucătorii Rapidului sunt țintele suporterilor, asta după ce anul trecut, ca urmare a eliminării rușinoase din Cupa României, contra formației din eșalonul al treilea, Progresul Spartac, fanii echipei au adus mai multe verze la stadion și le-au scris fotbaliștilor numele pe ele.

fani rapid ironie varza adrian iencsi jucatori 1400x663 1

Rapid București ocupă în acest moment locul 4 în Liga 2, cu 27 de puncte după cele 15 meciuri disputate în actualul sezon. Pentru formația lui Nicolae Grigore urmează partida cu FK Csikszereda Miercurea-Ciuc, programată pe 6 martie, de la ora 12:00.

Citește și EXCLUSIV | Încurajări pentru rapidiști de la un nume important al istoriei clubului: „Fotbalul este mai sărac fără Rapid”