VIDEO | Florin Tănase şi pasiunea pentru echipa naţională! Ce sfaturi le dă părinţilor de fotbalişti

Florin Tănase de la FCSB a ajuns în cantonamentul echipei naţionale alături de colegul Dennis Man.

Forma de invidiat a amândurora l-a făcut pe Mirel Rădoi să-i selecţioneze pentru ultima acţiune a echipei naţionale din acest an.

Florin Tănase a vorbit într-un interviu despre atmosfera de la echipa naţională, dar şi când s-a născut pasiunea mijlocaşului de la FCSB pentru echipa naţională. Acesta mai spune că la naţională trebuie să dai totul, pentru că suporterii sun mereu cu ochii pe jucători.

,,La echipa națională trebuie să vii montat și să dai totul la fiecare meci. Sunt milioane de suporteri în spate care așteaptă rezultate bune. Ar fi ceva extraordinar să obținem trei victorii. Nu este obligatoriu ca eu să marchez, mi-aș dori ca echipa să câștige toate cele trei meciuri.

Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate, sunt meciuri europene. Pasiunea mea pentru echipa națională s-a născut de când eram mic și vedeam mașinile pe stradă cu tricolorul în geam.”, a spus Florin Tănase pentru FRF TV.

Tănase le-a oferit şi sfaturi celor care vor să-şi trimită copiii la fotbal. Acesta le sugerează să îi susţină dacă văd potenţial în ei, dar să nu devină subiectivi şi să pună presiune pe antrenor.

,,Ai nevoie de șansă în carieră și de o persoană care să te vadă, să te selecteze. Eu încă de la vârsta de 3 ani mă jucam cu mingea, a fost visul meu să ajung fotbalist. E un vis care s-a și împlinit. Pe părinți îi sfătuiesc să-și susțină băieții, asta dacă văd potențial.

Tanase Romania

Dacă nu ai potențial… Și aici unii părinți sunt subiectivi. Asta e cel mai important, sa-i susțină. Nu este bine ca părinții să pună presiune pe antrenori. Tatăl meu nu a venit să mă vadă la meciuri până am împlinit 14 ani“, a mai spus Tănase pentru sursa citată.

Tănase face parte din lotul României pentru meciurile cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

Citeşte şi De ce a fost demis Erik Lincar, de fapt! Motivul din spatele deciziei şefilor de la Turnu Măgurele