RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Flavius Stoican e tranșant! ”Am fost net superiori lui Dinamo!”

 Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

La finalul partidei, Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor a declarat că elevii săi au arătat dorință și determinare și faptul că din punctul său de vedere Poli Iași a fost net superioară lui Dinamo:

”Astăzi s-a văzut că suntem o familie, am văzut dorinţă, determinare. La ce vârstă are Frăsinescu, bravo lui, cinste lui… Am avut ocazii, am controlat jocul… Cinste acestei echipe, cinste oamenilor care au venit în această seară la stadion. Nu ne-a fost teamă, Dinamo la momentul acesta suferă, dar nu trebuie să fie un capăt de ţară.

Bravo, băieți!#UnitiVomInvinge #Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Vineri, 21 Septembrie 2018

Citește și Ionuț Negoiță l-ar fi DEMIS pe Florin Bratu din funcția de antrenor al lui Dinamo!

Nu ne-a fost teamă, dar am fost foarte atenţi. Orice echipă care joacă modest este din cauza echipei adverse. Noi le-am pus probleme celor de la Dinamo, dar Dinamo are în componenţă jucători valoroşi. Astăzi am fost net superiori acestei echipe”, a spus Stoican la Digi Sport.

Întrebat ce părere are în legătură cu plecarea lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo, Flavius Stoican este convins că oficialul dinamovist a gândit bine decizia:

“Probabil a strâns foarte multă dezamăgire, tristeţe. Sunt convins că decizia lui a fost gândită de mult timp. Sunt convins că nu se simţea în largul lui”.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare