Dinamo a suferit, vineri seară, la Iași, cea de-a treia înfrângere consecutivă din campionat, scor 1-0, iar acest lucru i-a fost fatal antrenorului Florin Bratu.

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță s-a săturat să îndure umilințele din ultima perioadă și s-a hotărât, târziu în noapte, să-l demită pe Florin Bratu. Conform gsp.ro, anunțul oficial va fi făcut astăzi.

Potrivit sursei citate, Negoiță are trei variante pentru a-l înlocui pe Bratu: Bogdan Lobonț, Dan Alexa și Claudiu Niculescu. 

Ionuț Negoiță și l-ar dori cel mai mult ca ”principal” pe Bogdan Lobonț, 40 de ani, care în prezent se află în staff-ul naționalei României și în cel al italienilor de la AS Roma, însă e greu de crezut că fostul mare portar al naționalei va accepta oferta din Ștefan cel Mare.

Citește și Ruptură IREPARABILĂ la Dinamo! Ori Bratu, ori Nistor!

În schimb, Dan Alexa și Claudiu Niculescu sunt variante mai plauzibile. Amândoi au un trecut dinamovist, totuși și aici există o problemă. Doar Niculescu este liber de contract. Dan Alexa este antrenorul nou-promovatei Dunărea Călărași.

În cazul în care, Ionuț Negoiță nu se va înțelege cu următorul tehnician până la partida de marți, din Cupa României, contra celor de la Dacia Unirea Brăila, pe bancă va sta Iulian Mihăescu.