VIDEO | “Fiecare jucător face ce-i dă prin minte!” Ilie Dumitrescu, după ce FCSB a ajuns în ultimul hal

FCSB e ultima în Liga 1, a părăsit și Europa League, iar haosul e imens în curtea echipei lui Becali.

Ilie Dumitrescu a explicat de ce FCSB a ajuns în ultimul hal și a avut un mesaj pentru jucătorii lui Vintilă.

”Este esențial ca jucătorii, în vestiar, să aibă un mesaj foarte clar. Și anume că antrenorul poate să pună în practică o idee tactică și o organizare de joc. Din exterior, asta nu se vede la FCSB, nu se întâmplă.

Bilanțul de la meciul cu Guimaraes este dezastruos! Asta înseamnă că acolo nu se lucrează deloc. Nu se lucrează nici la organizare defensivă, nici pe plan tactic! Fiecare jucător interpretează ce-i dă lui prin minte. Vitoria Guimaraes a avut 8, opt, ocazii clare de gol. Sigur că există posibilitatea ca, într-o zi, cei mai buni jucători să nu fie într-o formă bună, dar din punct de vedere al organizării echipa trebuie să fie solidă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

”La FCSB, într-un timp foarte scurt, s-au schimbat trei antrenori. Jucătorii trebuie să înțeleagă că în vestiar a intrat o persoană cu personalitate, o persoană foarte bine pregătită, să simtă că au un antrenor. Apoi, acei jucători trebuie să simtă că dacă respectă organizarea de joc a antrenorului, apar și rezultatele. Dacă nu simt asta, relația nu este una profesionistă, nu există respect dacă un jucător nu face ce-i spune antrenorul.

Nu simt că echipa asta este lucrată! Ceea ce nu puteam spune în trecut. Rezultatele și coeficientul foarte bun au fost realizate atunci când erau antrenori și preparatori fizici. Era o formulă completă, cum a fost li rămâne etalon pentru mine perioada cu Laurențiu Reghecampf și cu Tommy Neubert. Pentru mine, din punct de vedere al pregătirii, singurul termen de comparație este Neubert”, a mai spus Ilie Dumitrescu.