Update 14.40: FCSB a anunțat transferul oficial al lui Juvhel Tsoumou.

Atacantul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Tsoumou va purta tricoul cu numărul 49.

”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Știam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga și sper să am mult succes alături de echipă și să câștigăm cât mai multe trofee.

Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o și, de asemenea, îi mulțumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine” a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al FCSB.

#oficial #TsoumouBine ai venit, Juvhel Tsoumou!FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Juvhel Tsoumou pentru un…

Publicată de FCSB pe Joi, 12 septembrie 2019

FCSB își va întări ofensiva cu un atacant din Liga 1 care i-a atras atenția lui Gigi Becali.

Juvhel Tsoumou (28 de ani) a convins în perioada de probă de cinci zile, iar formația din Capitală vrea să îl transfere. Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a dezvăluit că jucătorul a efectuat vizita medicală și va semna cu vicecampioana României dacă nu vor fi probleme cu rezultatele.

”Tsoumou încă nu a semnat, dar a efectuat vizită medicală ieri și azi urmează să primim rezultatele! Dacă nu apar surprize, atunci va semna.

Încă nu putem spune că este oficial jucătorul nostru, dar a mulțumit staff-ul tehnic și a obținut acest contract. E la antrenament însă, se antrenează cu noi, mai rămân formalitățile de pus la punct” a declarat Narcis Răducan petru ProX.

Juvhel Tsoumou (stânga)

550.000 de euro este cota de piață a lui Tsoumou, potrivit transfermarkt.com. Frankfurt, Preston, Plymouth, Hartberg, Senica, Burghausen și Emis sunt echipele la care a mai evoluat jucătorul în cariera sa.

Cifrele fotbalistului în Liga 1:

  • sezonul 2018/2019: 38 de meciuri, 8 goluri
  • sezonul 2019/2020: 4 meciuri, 1 gol (marcat chiar împotriva FCSB-ului)

 

Citește și FCSB vrea din nou suporterii alături! Cadou inedit pentru fani