În plină criză de rezultate şi părăsită de fani, vicecampioana FCSB va reveni pe Arena Naţională chiar la derby-ul cu CFR Cluj. Oficialii roş-albaştrilor încearcă să îi aducă din nou pe suporteri la stadion.

Pentru meciul cu CFR Cluj, FCSB oferă un premiu inedit: conform Pro TV, un suporter norocos al roş-albaştrilor, care va veni la meciul din etapa a zecea, va câştiga o zi petrecută alături de favoriţii săi în baza de pregătire de la Berceni.

Încercarea de a reface legătura cu suporterii este una dintre ambiţiile lui Narcis Răducan după revenirea în conducerea vicecampioanei.

”Într-un top al lucrurilor unde trebuie să intervenim, asta este pe primele locuri. Să nu uităm că nu am jucat acasă până acum și a fost simplu deloc. Noi am jucat, ba la Pitești, ba la Giurgiu, așa că nu putem cuantifica numărul fanilor. Odată cu meciul cu CFR Cluj, de pe 22 septembrie, când vom reveni pe Arena Națională, trebuie să muncim și în privința asta. Va fi o prioritate pentru mine!”, a spus Narcis Răducan.

3.586 de spectatori este media asistenţei la meciurile disputate de FCSB pe teren propriu în actuala ediţie de campionat.

Partida din etapa a zecea, cu CFR Cluj, este programată pe 22 septembrie.