VIDEO | FC Viitorul câștigă în Luxemburg, dar Hagi rămâne cu picioarele pe pământ: ”Calificarea se joacă în continuare”

FC Viitorul a avut un start perfect în noul sezon al Ligii Europa. Trupa antrenată de Gheorghe Hagi a învins, în primul tur al competiției, cu scorul de 2-0, în deplasare, formația luxemburgheză, Racing Union.

Deși la prima vedere, FC Viitorul nu pare a avea emoții în returul cu Racing Union, Gheorghe Hagi a declarat la finalul partidei că echipa sa nu trebuie să se considere calificată în turul al doilea preliminar al Ligii Europa, chiar dacă a marcat de două ori în deplasare:

“Am tratat foarte serios acest meci. Suntem la început de drum, aţi văzut anumite noutăţi, nu ştii cum puteau să reacţioneze, era primul meci oficial. Au fost serioşi, am încercat să ne facem jocul nostru. Am avut momente bune la început, până ne-am adaptat la starea terenului, la adversar, la sistemul lor. Nu credeam că vor veni atâţia suporteri, dar e fantastic, pentru noi e important că am jucat bine, am marcat goluri şi am fost serioşi.

Citește și Debut perfect în Europa! Viitorul n-are emoții în returul cu Racing Union

Ianis creşte de la meci la meci, e unul dintre liderii echipei, e bine, e serios şi lucrurile merg bine. Calificarea se joacă în continuare. Eu am văzut un meci echilibrat, chiar dacă noi am condus trebuia să atacăm mult poziţional.

893974 888716 ianis hagi

A fost un meci echilibrat, trebuie să tratăm returul la fel de serios, pentru că nu e jucat. Drăguş are forţă, e puternic din punct de vedere fizic, este un fotbalist rar şi foarte talentat, dar să nu-l lăudăm prea mult, îl lăsăm să vină să muncească şi să facă treabă. E normal să trecem de acest tur, după aceea vine provocarea”, a declarat Hagi.