Debut perfect în Europa! Viitorul n-are emoții în returul cu Racing Union

FC Viitorul a început perfect sezonul în Europa League! Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0, în deplasare, în fața luxemburghezilor de la Racing Union, în primul tur al competiției. 

Fotbaliștii lui Gică Hagi au avut parte de un debut lejer. Fără să forțeze, Viitorul a marcat de două ori în Luxemburg și așteaptă cu încredere returul cu Racing Union.

Viitorul a deschis scorul în minutul 23, prin Drăguș. Atacantul a marcat cu o execuție superbă, profitând de ieșirea total hazardată a portarului luxemburghez.

Fotbaliștii Viitorului au fost încurajați tot timpul de un grup consistent de români, care au cântat imnul și au scandat “România”. Printre ei s-a aflat și Răzvan Marin, jucătorul lui Standard Liege.

razvan marin la meciul viitorului

Elevii lui Gică Hagi au înscris golul al doilea din penalti

În minutul 82, Drăguș a fost faultat evident în careu. Lovitura a fost transformată de fiul Regelui. Ianis Hagi a trimis impecabil, fără nicio șansă pentru portarul gazdelor.

Pe finalul mecului, tehnicianul Viitorului l-a trimis în teren și pe Alexi Pitu. Acesta a debutat în Cupele Europene la doar 16 ani.

Meciul retur se va disputa peste o săptămână, la Ovidiu, pe 19 iulie, de la ora 18.00.

Racing Union: Ruffier – Simon, M’Boup, Nyssen – Hennetier, Nouidra (Houmert 86), Osmanovic, Nakache, Birk – Szimayer (Shala 79), De Mota (Sulejmani 90+1)

Viitorul: Cojocaru – Duarte, Ţîru, Mladen, De Nooijer (Boboc 80) – Achim, Băluţă, Vînă – I. Hagi (A. Pitu 86), Drăguş, Măţan (Houri 58)