RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Toată lumea este la picioarele lui Octavian Popescu: “Mă încântă acest fotbalist, este un briliant!”

Tânărul mijlocaș al celor de la FCSB, Octavian Popescu, este unul dintre cei mai discutați fotbaliști din România, datorită evoluțiilor impresionante din ultima vreme!

“Roș-albaștrii” și-au descoperit în acest sezon o nouă “bijuterie”, iar Gigi Becali deja a luat primele măsuri pentru viitorul produs de export al echipei sale. Puștiul Octavian Popescu (18 ani) a reușit să capteze atenția oamenilor din fotbalul românesc, care au doar cuvinte de laudă la adresa sa.

FCSB Octavian Popescu

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu (70 de ani), a vorbit în exclusivitate la emisiunea Realitatea Sportivă despre noua “stea” a lui Gigi Becali. Porumboiu consideră că cei care l-au adus în curtea FCSB-ului sunt de felicitat, în timp ce fosta echipă a lui Popescu, CSU Craiova, este de condamnat deoarece au irosit un asemenea talent.

Sunt foarte bucuros că asist la prezența unui fotbalist de foarte mare talent pe care îl prezintă în acest moment fotbalul românesc, Octavian Popescu de la FCSB. Este o încântare să te uiți cum preia, cum atacă poarta, ce calități poate să aibă la 18 ani și acesta consider că este viitorul.

Îi felicit pe cei de la FCSB pentru că a fost isteți și alții au fost proști, pentru că au avut în mână asemena briliant și l-au scăpat printre degete. Octavian Popescu este cel care mă încântă pur și simplu, mă uit cu mare atenție la acest copil și îi felicit pe cei care au avut ochi atunci când l-au adus la FCSB!“, a spus fostul patron al lui FC Vaslui, potrivit Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Curg laudele pentru suporterii dinamoviști: “Ce fac acești fani pentru mine este de nota zece!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare