RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Curg laudele pentru suporterii dinamoviști: „Ce fac acești fani pentru mine este de nota zece!”

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este una delicată în aceste momente, iar suporterii „câinilor” sunt singurii care mai țin echipa în viață!

Fostul mare arbitru român, Adrian Porumboiu, a vorbit în exclusivitate la emisiunea Realitatea Sportivă despre problemele de la Dinamo. Acesta consideră că fanii echipei sunt un exemplu de urmat pentru toate cluburile din România și a mărturisit că s-ar bucura enorm dacă proiectul celor din DDB va reuși.

adrian porumboiu

„Cei care sunt de vină pentru preluarea lui Dinamo de către acești spanioli sunt cei din club și cei de la Liga Profesionistă de Fotbal. La Dinamo este vorba despre niște oameni neserioși, care au crezut că ne pot lua de fraieri, iar aceste lucruri sunt inacceptabile.

Eu sunt plăcut impresionat de două lucruri din fotbalul românesc. Unu, de acei suporteri din DDB, care au un proiect demn de admirat și m-aș bucura enorm ca acest proiect să reușească deoarece ar da un imbold și celorlalte echipe, pentru că în următorii ani echipele nu vor mai fi ale primăriilor sau ale consiliului județean. Ce fac suporterii dinamoviști pentru mine este de nota zece! Pentru mine sunt extraordinari și ar fi păcat ca ei să nu reușească cu acest proiect!„, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | FRF, stat în stat: ”Mai repede o sa plece TRUMP, decat să scăpăm de Burleanu”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare