VIDEO EXCLUSIV | Sorin Cârțu, mesaj ferm pentru Gigi Becali: “N-are bani pentru jucătorii ăștia”

Gigi Becali a anunțat că vrea să-i aducă pe Valentin Mihăilă și Andrei Ivan la FCSB. Replica a venit din partea președintelui Universității Craiova, Sorin Cârțu, care i-a transmis lui Becali că nu are bani să cumpere cele două talente ale Olteniei.

Mihăilă și Ivan au fost titulari astăzi pentru Universitatea Craiova în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, dar nu s-au remarcat.

800.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Mihăilă (19 ani), potrivit Transfermarkt.

Mihaila Dinamo

1 milion de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan (22 de ani), potrivit Transfermarkt.

chindia craiova

Cine a spus că-i lăsăm pe Mihăilă și pe Ivan la FCSB? Discuții din astea au fost tot timpul, nu trebuie să le luați de bune. Gigi întotdeauna a mai făcut jocuri de tipul ăsta, să atace jucători, să propună sume. Sunt greu de cumpărat acești jucători. Pe mine nu mă surprinde atitudinea lui Gigi, dar n-are bani pentru jucătorii ăștia doi“, a spus Sorin Cîrțu la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live – Realitatea sportivă, ediție incendiară. Invitați: NANA FALEMI, fost mijlocaș FCSB, și CRISTIAN SCUTARIU, jurnalist sportiv

Publicată de Realitatea.NET pe Sâmbătă, 9 noiembrie 2019

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | Cârțu cere răbdare pentru Pițurcă! „Sigur va reuși! Nu trebuie să-și facă nimeni probleme”