Universitatea Craiova s-a încurcat la Ploiești cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, deși a jucat mai bine de 60 de minute în superioritate numerică. Președintele ‘alb-albaștrilor’, Sorin Cârțu, le cere fanilor să îi acorde timp lui Victor Pițurcă pentru a construi o echipă care să se lupte pentru titlu.

Într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1, croatul Ivancic a fost eliminat de la Chindia în minutul 28. Ovidiu Bic a înscris pentru târgovișteni în minutul 62, dar Alex Cicâldău a egalat în minutul 64.

E un rezultat care am fi vrut să fie altul. Exact cum am spus și înainte de meci, am văzut multă agresivitate din partea Chindiei. N-a fost inspirația de la alte partide.

Până la urmă e un punct, îl contabilizăm. Așteptăm altă evoluție la următoarele partide. Am fost favoriți și ar fi trebuit să câștigăm. În orice caz, m-a surprins atitudinea Chindiei. Bravo lor!

Mai e timp destul! Piți (n.a. – Victor Pițurcă) are nevoie să-i cunoască mai bine pe jucători. Încă ne căutăm, nu e vreun stres. Sigur va reuși, nu asta e problema! Nu trebuie să-și facă nimeni probleme. Titlul e unul dintre obiective, alături de Cupă. Vrem în cupele europene, să vedem ce va ieși. Depinde și de anumite conjuncturi„, a spus Sorin Cârțu la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live – Realitatea sportivă, ediție incendiară. Invitați: NANA FALEMI, fost mijlocaș FCSB, și CRISTIAN SCUTARIU, jurnalist sportiv

Publicată de Realitatea.NET pe Sâmbătă, 9 noiembrie 2019

CITEȘTE ȘI -> VIDEO EXCLUSIV | România – Suedia, meciul anului! „Echipa națională joacă la 60% din ce poate”

Clasamentul Ligii 1