RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO EXCLUSIV | Mărturisire incredibilă după ani de zile: ”N-am fost condamnaţi de DNA, ci de serviciile secrete”

Faţa fotbalului Românesc ar fi putut să arate altfel, dacă în anul 2010 Gică Popescu devenea preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Giovanni Becali a dezvăluit, în exclusivitate pentru Realitatea Plus, cum a ajuns Gică Popescu de la a fi preşedintele federaţiei, la a fi condamnat la închisoare.

 

 

Impresarul spune că Mircea Sandu a schimbat destinele foarte multor persoane prin decizia pe care a luat-o în 2010, de a candida din nou la alegerile FRF, deşi înainte se înţelesese cu Gică Popescu, pentru a-i ceda locul.

Sandu a câştigat din nou alegerile, iar Popescu nu a mai ajuns în fruntea fotbalului românesc. La alegerile din 2014 Gică Popescu nu a mai putut candida, după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul Transferurilor.

,,Dacă Gică Popescu ajungea atunci preşedinte (n.r. 2010), mai aveau ei puterea să-l condamne pe Gică Popescu? Mai îndrăzneau ei să se lege de preşedintele federaţiei Gică Popescu? Dacă Mircea Sandu se ţinea de cuvânt şi cuvântul era ca Gică Popescu să devină noul preşedinte al federaţiei. 

A candidat din nou, nu ştiu cine l-a influenţat. A făcut ca în 10 ani de zile fotbalul românesc nu să fie distrus, nu să aibă vreo performanţă, ci să schimbe destinele unor oameni.

După ani de zile vă spun că noi n-am fost condamnaţi de DNA, ci de serviciile secrete. Judecătorii erau mână în mână cu serviciile secrete.”, a mai spus Giovanni Becali pentru Realitatea Plus.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri incendiare în direct! Gică Popescu putea fi președintele FRF încă din 2010! Cine l-a ”lucrat”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare