VIDEO EXCLUSIV | Dezvăluiri incendiare în direct! Gică Popescu putea fi președintele FRF încă din 2010! Cine l-a ”lucrat”

După ultimele controale ANAF de la FRF, oamenii din fotbalul românesc au reacţionat şi au scos la iveală lucruri neştiute.

Giovanni Becali a dezvăluit cum Gică Popescu putea să devină preşedintele FRF în 2010, iar Răzvan Burleanu nici nu ar fi existat astăzi la conducerea Federaţiei, într-o intervenţie exclusivă la Realitatea Plus.

Impresarul spune că totul era aranjat ca Popescu să devină preşedinte, dar Mircea Sandu s-a hotărât cu două săptămâni înainte de alegeri să candideze din nou. Mircea Sandu se înţelesese cu Popescu să primească anumite avantaje în urma cedării scaunului de la FRF, după cum spune Giovanni Becali.

,,Vina nu e a lui Burleanu. Vina totală e a lui Mircea Sandu, care în 2010 m-a chemat de două ori ca viitorul preşedinte al federaţiei să fie Gică Popescu. Totul aranjat, alegeri, cu două săptămâni înainte de alegeri el spune că va candida din nou!

giovanni-becali-dinamo

A candidat, a ajuns preşedinte cu nişte voturi furate. Gică Popescu a câştigat peste 107-110 voturi. Cu cele 50, 60 ale domnului Condescu era preşedintele FRF. Eu nu ştiu dacă Burleanu ar mai fi existat în ecuaţia asta.

Mircea Sandu avea promis aceleaşi lucruri pe care i le-a promis şi Burleanu. Atunci Popescu i le accepta, pensie viageră , deplasări cu federaţia, pe care i le-a acceptat şi domnul Burleanu, pe care i le-a anulat pe toate după ce a ajuns preşedinte. Mai mult decât atât, are procese penale şi Dumnezeu ştie dacă o scăpa de ele Mircea Sandu”, a mai declarat impresarul pentru Realitatea Plus.