VIDEO EXCLUSIV | România – Suedia, meciul anului! “Echipa națională joacă la 60% din ce poate”

Toată atenția microbiștilor este concentrată în această lună pe ultimele meciuri ale României în preliminariile EURO 2020. ‘Tricolorii’ trebuie să învingă Suedia pe Arena Națională și să obțină un egal în Spania, iar Nana Falemi este convins că echipa pregătită de către Cosmin Contra nu joacă la potențial maxim.

După opt meciuri, România ocupă locul 3 în grupa de calificare la Campionatul European de anul viitor, găzduit și de București.

La emisiunea Realitatea Sportivă, Claudiu Giurgea și invitații lui, Nana Falemi (fost campion cu Steaua) și jurnalistul Cristian Scutariu, au discutat despre șansele României în meciurile decisive cu Suedia și Spania.

2⃣5⃣ de jucători pentru un singur obiectiv: CALIFICAREA la Campionatul European de anul viitor 👉 bit.ly/32rQv0I #HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Să ne așteptăm la un meci cu emoții puternice, cu trăiri multe. Trebuie să învingem Suedia și încărcătura va fi foarte mare. Treaba asta se va simți și în tribune, va fi un schimb de energie fantastic.

Nu sunt foarte convins că Budescu și Alibec vor juca din primul minut. Indiferent cât de buni sunt în campionatul intern, la echipa națională se joacă alt fotbal și îți trebuie ritm. Ei n-au jucat cu Norvegia, cu Malta. Poți să faci diferența pe final de meci, dar consistență nu ai. Budescu și Alibec te ajută mai mult când joci în jumătatea adversă.

Putem să jucăm ofensiv, având jucători de acest profil. Cred că și publicul va aștepta asta. Să nu mai regretăm după aceea că n-am jucat curajos. Să nu ne agățăm de calificare și să jucăm un fotbal bun. Avem cu cine! Echipa națională joacă acum la 60% din ce poate. Dar eu nu văd liniște în jocul echipei naționale“, a spus Nana Falemi la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea Plus.

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live – Realitatea sportivă, ediție incendiară. Invitați: NANA FALEMI, fost mijlocaș FCSB, și CRISTIAN SCUTARIU, jurnalist sportiv

Publicată de Realitatea.NET pe Sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Spynews.ro