Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al FCSB.

Tehnicianul formației din Capitală va debuta pe banca roș-albaștrilor în duelul cu Gaz Metan. După partida cu echipa din Mediaș, Vintilă va încerca să o califice pe FCSB în grupele Europa League.

Bogdan Vintilă este conștient că partida cu Gaz Metan nu va fi una ușoară, însă tehnicianul crede că echipa lui Edi Iordănescu are și momente slabe. Antrenorul formației din Capitală a explicat că este credincios și nu se teme de nimic la FCSB. Acesta și-a lăudat elevii și a declarat că își dorește ca fotbaliștii să câștige toate meciurile.

”S-ar putea să mai spun lucruri greşite, dar este un volum foarte mare de muncă. Îmi doresc ca la meciul de mâine să avem multă inspiraţie. Ne aşteaptă un meci dificil, dar nu chiar foarte greu. Gaz Metan este o echipă bună pe teren propriu, dar are şi momentele ei mai puţin bune.

Poate mulţi vor râde de mine, dar atât timp cât voi avea credinţă în Dumnezeu nu mă tem de nimic la FCSB. Avem cele mai bune condiţii, am un lot bun, mergem să câştigăm toate meciurile” a declarat Vintilă la conferința de presă a meciului cu Gaz Metan.

Vezi și VIDEO | Becali vrea să-i aducă pe Pașcanu și Rus! „Sunt jucători de echipă națională, să-i creștem”