Gigi Becali a anunțat că noul antrenor Bogdan Vintilă va lua toate deciziile la FCSB, dar transferurile vor fi răspunderea lui. Finanțatorul ‘roș-albaștrilor’ vrea să aducă doi fundași care au jucat la Campionatul European de tineret din Italia și San Marino.

Alex Pașcanu (20 de ani) și Adrian Rus (23 de ani) sunt țintele lui Becali. Ambii fundași au o situație dificilă la echipele lor, Leicester U23, respectiv MOL Vidi.

Pașcanu a fost crescut de academia lui Leicester și mai are contract cu ‘vulpile’ până în iulie 2020. 400.000 de euro este cota de piață a fundașului central, potrivit Transfermarkt.

Rus s-a transferat în această vară la MOL Vidi, dar a intrat în conflict cu conducerea ungurilor și a fost trimis la echipa a doua.

Antrenorul face echipa și schimbările. Dar acum nu că dacă vrea Bogdan (Vintilă) vine și cumpără jucători. Asta nu! Banii tot la mine sunt. Nu ne jucăm cu banii. În plus, are un lot cu care va câștiga 15-20 de meciuri la rând.

Și pe Pașcanu, și pe Rus îi vreau. În rest, avem fundași centrali. Știți ce am zis? Păi chiar nu mai există fundași centrali? Că nu îi găsesc. Hai să-i iau pe ăstia doi să-i cresc. Asta e ideea. Sunt jucători de echipă națională, să-i creștem„, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

ACUM, Conferinta de presa FCSB

Bogdan Arges Vintila este noul antrenor al FCSB. Primele declaratii, reactii—> https://bit.ly/2zhGWFIBecali: "Poate sunt eu prea prost, dar jucăm trei zile cu ăştia şi nu ne dau gol". Două transferuri, anunţate de patronul FCSB—>https://bit.ly/2HhGDyU"A învățat mult fotbal de la domnul Hagi!" Florin Tănase îl așteaptă pe Vintilă la FCSB înaintea returului cu Guimaraes—>https://bit.ly/2PbGnrNNarcis Răducan anunţă numirea noului antrenor: "Vineri, la 10:15, vom organiza o conferinţă de presă!"—>https://bit.ly/2NpfnST

Publicată de Digi Sport pe Vineri, 23 august 2019