RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Edi Iordănescu anunţă probleme la CFR înaintea meciului cu UTA: ,,Sperăm să alegem inspirat”

CFR Cluj va da piept în etapa a 26-a a Ligii 1, în deplasare, cu cei de la UTA Arad, mecoul fiind anunţat unul destul de disputat.

Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, a susţinut o conferinţă de presă înaintea acestui joc, unce s-a arătat destul de îngrijorat din cauza accidentărilor din lot.

Tehnicianul anunţă că în afară de Burcă şi Omrani, care sunt suspendaţi pentru acest meci, încă 2-3 probleme medicale mai există în lot.

În afară de cei doi suspendați, Burcă și Omrano, mai avem două-trei probleme medicale. Nu sunt cazuri foarte grave, încercăm să îi recuperăm. Mai sunt și jucători care nu s-au antrenat sută la sută după ultimul joc, în sensul că i-am protejat un pic în prima și a doua zi.

Au avut ceva probleme medicale. Dar sperăm să avem, în linii mari, grupul de jucători disponibil pentru a putea alege inspirat, din nou, pentru eficiență și pentru cele trei puncte”, a spus Iordănescu la conferinţa de presă.

Citește și Edi Iordănescu a dezvăluit cheia succesului, din meciul cu FC Argeș: „Nicio aluzie la ce s-a întâmplat în trecut”

Despre meciul cu UTA, antrenorul CFR-ului spune că cea mai mare presiune e pe echipa lui, pentru că se află în lupta pentru campionat, unde nu prea are voie să facă paşi greşiţi.

Cred că mai mare e presiunea pe noi decât pe UTA, pentru că obiectivul nostru este campionatul. Am văzut că ei nu au avut play-off-ul ca obiectiv la începutul campionatului. Au completat destul de multe pe parcurs și, din punctul meu de vedere, au făcut-o foarte bine.

iordanescu cfr

Au adus jucători valoroși, cu experiență, iar rezultatele avute i-au adus în situația de a se lupta pentru play-off. Sunt la doar trei puncte și speră. Mai mult decât atât, vorbim despre o echipă cu tradiție în fotbalul românesc. Consider că vom avea o deplasare complicată.”, a mai declarat Edi Iordănescu.

Meciul dintre UTA Arad şi CFR Cluj se va disputa astăzi, de la ora 21:30.

Înaintea acestui joc, CFR Cluj se află pe locul 2 în Liga 1, cu 54 de puncte, în timp ce UTA se află pe locul 8, cu 33 de puncte adunate din 25 de jocuri.

uta cfr

Citeşte şi Edi Iordănescu se pune scut în fața lui Istvan Kovacs: „Poți să il acuzi de orice, dar nu de asta!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare