Edi Iordănescu se pune scut în fața lui Istvan Kovacs: “Poți să il acuzi de orice, dar nu de asta!”

Sursa Foto: Profimedia Images

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj a reacționat după ce Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului a spus că arbitrul Istvan Kovacs favorizează campiona României.

Edi Iordănescu, antrenorul clujenilor spune că în meciul direct dintre CFR Cluj și FCSB din decembrie, centralul Istvan Kovacs a arbitrat corect partida din Gruia ba mai mult jucătorii săi luaseră 7 cartonașe galbene până la pauza. Tehnicianul ardelenilor nu crede că echipa condusă de el este ajutată într-un fel sau altul de abitrul Istvan Kovacs.

edi-iordanescu-despre-eferta-fcsb

“Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama.

fcsb cfr

În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins” a declarat Edi Iordănescu pentru GSP.

CFR Cluj s-a impus în Gruia contra FCSB-ului cu scorul de 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Ciprian Deac din penalty și Valentin Costache.

Citește și Edi Iordănescu a dezvăluit cheia succesului, din meciul cu FC Argeș: „Nicio aluzie la ce s-a întâmplat în trecut”