VIDEO | După atacul lui Papură a venit și replica de la Mediaș: “Îi dau cam multă importanță”. Edi Iordănescu nu s-a putut abține

Antrenorul celor de la Gaz Metan a răspuns acuzelor venite dinspre Craiova la sfârșitul meciului direct de duminică seară. 

Papură i-a catalogat drept clovni pe toți cei aflați pe banca medieșenilor. Acest lucru s-a repetat după ce și la meciul din sezonul regulat dintre cele două, jucat pe 31 ianuarie, tehnicianul oltenilor a avut o abordare similară.

“Aș prefera să nu-i răspund. Am două motive pentru asta. Unu la mână, este josnică declarația și ar trebui să mă cobor la un nivel care mi-ar condamna educația. Doi la mână, este un moment în care cineva ar trebui să se autosesizeze și să ia masuri.

Astfel de derapaje nu fac cinste niciunui antrenor și nu fac cinste unui reprezentant al unui club atât de frumos și atât de mare. Cu toții ne mai enervăm, dar aici vorbim de o recidivă și cred că ar trebui să se autosesizeze comisiile, altfel s-ar crea un precedent. Este o lipsă maximă de respect” a Iordănescu jr la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj.

PAPURA

Iordănescu jr l-a ironizat apoi pe fostul coleg de la cursurile pentru licența Pro.

“Am stat și m-am gândit, dacă nu cumva a vrut să mă atace pe mine, poate a fost cu mantă, am înțeles că-i place și snooker-ul. M-a dezamăgit cumplit poziția lui. Acum fac o glumă: papura este o plantă cu foarte multe proprietăți pozitive. Este o plantă destul de flexibilă și se duce în direcția vântului, se adaptează.

Este trist că avem astfel de poziții între noi, antrenorii. Deja îi dau prea multă importanță, aș vrea să încheiem subiectul. Consider că nu merită nici măcar un pic atenția mea” a fost atacul fără menajamante al antrenorul ardelenilor.

#GazMetan #ConferintaPresa Tehnicianul Edi Iordănescu și fundașul Gabriel de Moura susțin o conferință de presă.

Publicată de Gaz Metan Mediaș pe Joi, 5 martie 2020

CITEȘTE ȘI –>> Abstinența, cuvânt de ordine la FCSB! Sfat prețios pentru Coman și Nedelcu: ”Lăsați femeile!”