Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I, în care Ianis Hagi a reuşit să marcheze de două ori.

În minutul 44, Denis Drăguș, 19 ani, a obținut un penalty, pe care tot el și l-a dorit să îl execute, după ce i-a cerut permisiunea lui Ianis Hagi. Drăguș a ratat, însă din fericire pentru Viitorul, centralul Horațiu Feșnic a cerut repetarea loviturii de pedeapsă, ca urmare a intrării în careu a mai multor jucători ai ambelor formații.

Citește și VIDEO | Flavius Stoican își laudă jucătorii și la înfrângeri: ”Cinste lor, chiar dacă am pierdut”

De această dată, a executat Ianis Hagi care a reușit să înscrie și să aducă toate cele trei puncte în contul formației antrenate de Gheorghe Hagi:

Am vrut să înscriu, dar mă bucur până la urmă că Ianis a marcat în locul meu. Am vrut să marchez şi eu, să îmi recapăt moralul şi l-am rugat să mă lase pe mine să bat. Dar până la urmă a ieşit bine, deşi pe final au fost ceva emoţii, a spus Drăguş la finalul partidei cu Poli Iași.

Drăguș a vorbit la finalul partidei și despre convocarea sa la echipa națională pentru ”dubla” cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor: „Nu ştiu dacă mă aşteptam să fiu convocat la naţionala mare. E o onoare, îi mulţumesc domnului Contra că are încredere în mine. Sper să fac faţă şi să demonstrez că merit să îmbrac tricoul naţionalei„, a concluzionat atacantul Viitorului.