VIDEO | Dragoş Nedelcu, aproape de revenirea în echipa FCSB-ului! Cum decurge procesul de recuperare

Dragoş Nedelcu a fost ţinut departe de teren în acest tur de campionat, din caza unei accidentări grave suferite în luna iunie, pe finalul meciului cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1. 

tanase nedelcu

Revenirea mijlocaşului defensiv pe teren a fost anunţată de Mihai Stoica pentru luna noiembrie, însă predicţia managerului general de la FCSB nu s-a adeverit. Nedelcu s-a pregătit intens în ultimele două luni, iar revenirea pe teren este tot mai aproape.

fcsb cfr cluj nedelcu accidentare

Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul de la FCSB, a publicat pe Instagram un clip video cu Dragoş Nedelcu alături de mesajul ,,Aproape gata”. Acesta dă de înţeles că toate chinurile prin care a trecut mijlocaşul sunt pe cale să dispară, iar jucătorul să revină în echipa lui Toni Petrea.

Cel mai probabil, Dragoş Nedelcu va intra normal în programul echipei pe data de 2 sau 3 noiembrie, când formaţia roş-albastră se va reuni pentru pregătirea returului de campionat.

Pe lângă Nedelcu, la FCSB este aşteptat să revină la începutul lui 2021 şi Lucian Filip, jucător accidentat tot la meciul cu CFR Cluj.

lucian filip

Citeşte şi Motivul pentru care Soiledis a ajuns la FCSB: ,,Nici mort nu l-aş mai aduce înapoi”