VIDEO | Dinamoviştii exultă: “Încă nu realizăm importanţa victoriei!”

Handbaliştii de la Dinamo au revenit în ţară după victoria care i-a dus în premieră în playoff-ul Ligii Campionilor. Euforici după succesul din Elveţia, alb-roşiii speră să meargă şi mai departe în competiţie. 

La Thun, campionii au sărbătorit alături de suporteri calificarea în playoff-ul pentru optimile de finală.

Familia DinamoCa să vadă lumea toată,Ca să vadă lumea toatăDRAGOSTE ADEVĂRATĂ,DRAGOSTE ADEVĂRATĂ!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 30 Noiembrie 2018

Întorşi la Bucureşti la mai puţin de 24 de ore după calificarea istorică, oamenii lui Constantin Ştefan vor să reuşească şi mai mult în actuala ediţie a Ligii Campionilor:

“Sincer, încă nu realizăm importanţa performanţei. Istoria va arăta cât de mult a contat asta în handbalul masculin. Nu conştientizăm, dar sper că uşor, uşor să realizăm cât de importantă este şi să ne ajute la încredere. Dacă am ajuns aici, ne propunem şi mai mult. Bonus sau nu, sper să reuşim şi să ridicăm ştacheta în handbalul masculin, care a decăzut în ultimii ani” – a declarat Răzvan Gavriloaia.

Dinamoviştii aşteaptă să îşi afle adversarul în dubla care îi poate duce în optimi. În play-off-ul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, Dinamo va juca împotriva unei formații calificate din Grupa C. Silkeborg (Danemarca), Sporting (Portugalia) și Tatran Preșov (Slovacia) se luptă pentru cele două locuri. 

Potrivit regulamentului Ligii Campionilor, primele două clasate în grupele C şi D vor juca, încrucişat, în 20 şi 27 februarie 2019, pentru singurele două locuri în optimile de finală.

“Ne bucurăm că avem rezultatele astea frumoase şi că lumea vorbeşte că intrăm în istorie pentru ce am făcut. Dar cred că este loc de mai bine, nu trebuie să ne mulţumim cu puţin. Sper să facem acum o dublă de senzaţie cu echipa cu care vom pica, pentru accederea într-o fază superioară” – a declarat antrenorul Constantin Ştefan.

CITEŞTE ŞI: PREMIERĂ pentru România! Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor