VIDEO | Dinamo, învinsă de UTA Arad. Sorescu a ratat un penalty! Criza rezultatelor continuă în “Ștefan cel Mare”

Dinamo a fost învinsă de UTA, marți seară, scor 0-1, pe teren propriu, într-un meci disputat în cadrul etapei a doua a fazei de play-out din Liga 1.

Gazdele au început curajos partida cu nou-promovata iar în minutul 2, Paul Anton a trimis un șut din prima, dar mingea a fost respinsă de portarul oaspeților. În minutul 30, Nemec a șutat spre poarta adverse, dar Tomozei a deviat în corner.

Echipa care a deschis scorul a fost însă, UTA. În minutul 34, David Miculescu a fructificat o minge centrată de Shlyakov, marcând cu o lovitură de cap, în poarta lui Kongshavn.

După doar un minut, gazdele au primit penalty în urma unui fault comis de Tomozei asupra lui Deian Sorescu în interiorul careului. Deian Sorescu, a executat de la “punctul cu var”, dar Balauru a respins în corner, iar UTA a scăpat cu fața curată.

Jucătorii lui Dușan Uhrin Jr. au continuat să-și creeze ocazii și în repriza secundă.

În minutul 51 Sorescu a centrat pentru Bani, acesta a trimis din prima spre poarta adversă, dar mingea a fost respinsă în corner de Ilie. După opt minute, Bani l-a pus la încercare pe Balauru, cu un șut de la circa 25 de metri.

La rândul lui, cu patru minute înainte de final, Fabbrini a trimis puțin peste bara transversală a porții echipei oaspete.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, în timp ce UTA a urcat pe primul loc din play-out, cu 25 de puncte.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Kongshavn – Ehmann (Nepomuceno ’70), Bejan (R. Grigore ’70), Albentosa, Steliano Filip – Răuţă, Gol – Bani (Fabbrini ’60), Anton (Puljici ’84), Sorescu – Nemec (Blejdea ’84). Antrenor Dusan Uhrin;

UTA: Balauru – Tomozei (Rrumbullaku ’80), Erico, Fl. Ilie, Şliakov – Roger (Melinte ’90+1), Albu (Bustea ’71), Vorobjovas, Rusu – Hora (R. Voinea ’72), Miculescu (Ad. Petre ’90+1). Antrenor Laszlo Balint.

 

Citește și Nu toată lumea deplânge situaţia de la Dinamo: ,,Au retrogradat cluburi mai mari şi nu s-a mai plâns nimeni”