Nu toată lumea deplânge situaţia de la Dinamo: ,,Au retrogradat cluburi mai mari şi nu s-a mai plâns nimeni”

Dinamo trece în acest sezon prin cea mai dificilă perioadă a sa, după ce în vara anului 2020 clubul a ajuns pe mâinile spaniolului Pablo Cortacero.

Fără banii promişi de iberic, Dinamo a sfârşit din nou prin a ajunge în play-out-ul Ligii 1, acolo unde în această etapă se va duela în Ştefan cel Mare cu UTA Arad.

uta dinamo

Alexandru Albu, jucătorul celor de la UTA, nu îi plânge de milă lui Dinamo şi spune că au retrogradat în istorie cluburi şi mai mari decât cel din ,,groapă”. Despe meciul dintre cele două formaţii, Albu spune că va fi o întâlnire foarte dificilăm deoarece Dinamo are nevoie de puncte ca de apă.

,,Au retrogradat cluburi mai mari și nu s-a mai plâns nimeni. De ce să fie o tragedie? Dacă acolo s-a ajuns? Asta e situația, nimeni nu poate spune nimic. Știți ce s-a întâmplat în club! Pe noi n-ar trebui să ne intereseze doar de noi. Tot se vorbește, nu e bine să te bagi în ograda altuia. Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu știu dacă mai pot scoate echipa de acolo. Se vor afunda de tot. Să sperăm că vor pierde prima dată azi. De asta am venit aici! La victorie.

alexandru albu uta arad 2

Va fi foarte greu! Dinamo are o echipă bună, jucători cu experiență, buni. Sunt sigur că-s disperați după aceste puncte. Se află jos în clasament, cred că situația e disperată. Noi trebuie să ne facem jocul, ca în ultimele 3 etape. Sunt sigur că, dacă vom juca ce am pregătit, cred că putem pleca cu toate punctele. Noi avem o liniște, deși încă suntem în bătaia puștii.”, a declarat Alexandru Albu, pentru GSP.

Dinamo urmează să joace în această seară împotriva celor de la UTA Arad, în etapa a 2-a a play-out-ului, de la ora 21:30, în Ştefan cel Mare.

Înaintea meciului, Dinamo se află pe locul 8 în clasament, cu 15 puncte adunate, în timp ce UTA Arda se află pe poziţia a 3-a, cu 22 de puncte acumulate.

uta dinamo 1

Citeşte şi Gigi Mulţescu îl atenţionează pe Duşan Uhrin: ,,Problemele din apărare s-au reglat, dar mai e acolo unde se ratează clar”