VIDEO | Dezvăluirile lui Șumudică, după plecarea de la Rizespor: “Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică a anunțat oficial că pleacă de noua sa echipă, după doar câteva partide pe banca lui Rizespor!

Tehnicianul român în vârstă de 49 de ani a rămas fără victorie şi după al optulea meci pe banca turcilor. După partida pierdută aseară, scor 1-2 contra fostei formații a lui Dan Petrescu, Kayseri, Marius Șumudică a anunțat că renunță la funcția de antrenor principal al celor de la Rizespor din cauza situației din acest moment.

Șumudică a dezvăluit chiar că s-a îmbolnăvit din cauza stresului din ultima perioadă și nu există nicio cale de a se întoarce în urma deciziei pe care a luat-o. Românul a acuzat probleme de sănătate și în urmă cu câteva etape, mai exact după meciul cu Erzurumspor, atunci când a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după încheierea jocului.

sumudica rizespor
Sursa foto: Çaykur Rizespor/Facebook

“Am controlat meciul cu Kayseri din primul până în ultimul minut. Adversarii au jucat pe contraatac. Am făcut totul pentru Rize. Am făcut Zona Zoster din cauza stresului. Mă voi vedea cu președintele. Cred că e momentul să ne oprim, să vină un antrenor turc, care cunoaște campionatul. Cu un șoc, poate salva echipa. Eu, că antrenor, e posibil să nu fiu compatibil. Am lucrat la fel că la Gaziantep, la fel că la Kayseri.

Jucătorii au luptat, dar uneori și marii antrenori, nu doar Șumudică, nu au rezultate. În 20 de ani, e prima oară când nu pot să urc cu o echipa. Mulțumesc, Turcia. Mulțumesc fanilor lui Rize, îmi cer scuze în față lor, în față șefilor. Le mulțumesc pentru încredere tuturor, dar a sosit ziua când ne despărțim. Nu vreau să-mi pierd viața pe banca!”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Citește și Șumudică, tot mai contestat în Turcia: „Câtă încredere să mai aibă jucătorii în tine?”