La finalul meciului cu Dacia Unirea Brăila, mijlocașul Dan Nistor a declarat că fostul director general al clubului, Ionel Dănciulescu a plâns în vestiarul echipei.

Fotbaliștii dinamoviști au afișat la meciul de la Galați un tricou cu mesajul „Danciu, rămâi cu noi”, asta după ce oficialul a anunțat în urmă cu câteva zile că se va despărți de Dinamo:

„Îi dedic această victorie lui Ionel Dănciulescu. Îmi pare nespus de rău că a plecat, dar prin aceste gesturi ale noastre, prin acel tricou, plus că a venit în vestiar. Tot vestiarul i-a stigat numele, el a început să plângă, sper să se reîntoarcă şi să continuăm împreună, pentru că Dinamo este casa lui şi este urât să fii plecat de acasă. Eu îmi doresc din tot sufletul să se întoarcă, suporterii îl iubesc, noi îl iubim, chiar e urât în vestiar fără el, sincer”, a declarat Nistor, la Telekom Sport.

Citește și VIDEO | Claudiu Niculescu, ÎNGRIJORAT de viitorul meci al lui Dinamo!

Nistor nu l-a uitat nici pe fostul tehnician Florin Bratu. Deși cei doi au fost implicați într-un scandal după partida de la Iași, mijlocașul dinamovist spune că nu îi poartă ranchiună fostului său antrenor. Din contră, acesta i-a urat baftă lui Bratu:

„Eu am o relaţie foarte bună cu dânsul, mă chema la două zile la dânsul în birou, vorbeam cu dânsul. Îmi spunea să strângem rândurile, să strâng echipa, treceam printr-o perioadă grea, dar cred eu că am avut şi un pic de ghinion. Lui Florin Bratu vreau să-i doresc pe această cale multă baftă unde va merge şi sper să ne mai revedem şi să lucrăm din nou împreună. Cu siguranţă putem să mai lucrăm, suntem oameni şi trebuie ne înţelegem”, a declarat Dan Nistor.

La finalul intervenției sale, Dan Nistor a dorit să sublinieze faptul că s-a înțeles cu conducerea lui Dinamo pentru un nou angajament, valabil trei ani: „Încă nu am semnat, dar ne-am înţeles verbal şi zilele astea urmează să semnăm. Timp de trei ani (n.r. un contract valabil pe trei sezoane). Eu vreau şi mai mult, dar să vedem dacă mă vor mai ţine picioarele”, a concluzionat Dan Nistor.