VIDEO | Claudiu Niculescu, ÎNGRIJORAT de viitorul meci al lui Dinamo!

Dinamo s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, la Galaţi, cu scorul de 3-1, divizionara secundă Dacia Unirea Brăila.

La finalul partidei, Claudiu Niculescu, 43 de ani, antrenorul formației Dinamo București a declarat că a fost deranjat de atitudinea relaxată a elevilor săi și de faptul că s-a ratat foarte mult în prima repriză:

“Impresiile sunt bune, dar şi îngrijorătoare puţin pentru ce ne aşteaptă de vineri încolo. A fost un meci important pentru moral, aveam nevoie de o victorie. Scorul putea fi mai mare. M-am supărat la pauză, le-am explicat să nu se relaxeze absolut deloc. Pe fondul celor două goluri care au venit repede, s-au relaxat şi au permis adversarului să vină peste noi.

Trebuie să câştigăm meciul de vineri (n. red – cu Sepsi, pe teren propriu) cu orice preţ, va fi cu totul altceva. Vom face totul! Mai grav e când echipa nu-şi creează ocazii. E greu până când atacanţii vor reuşi să spargă gheaţa, după cred că vor reuşi să marcheze multe goluri pentru Dinamo”, a declarat Niculescu, la Digi Sport.

Citește și VIDEO | Dinamo e în optimile Cupei, după victoria cu Dacia Unirea Brăila

Totodată, ”Clau-gol” a vorbit și despre posibilitatea ca Ionel Dănciulescu să revină asupra deciziei de a părăsi clubul din Ștefan cel Mare. Fostul director general al ”câinilor” a fost prezent, marți seara, în tribunele arenei gălățene și a fost chemat înapoi de jucători: “Asta nu ştiu, Danciu vă poate răspunde cel mai bine la această întrebare. Sunt ataşaţi de el, e normal să se bucure alături de el. Am vorbit cu el, am stat şi astăzi, dar nu ştiu. Important e că am reuşit să câştigăm meciul, am menajat câţiva jucători, am făcut o echipă combinată”,a concluzionat Claudiu Niculescu.

Spynews.ro