VIDEO | Cum au fentat ultrașii unui club mare restricțiile impuse de pandemia de coronavirus! Sărbătorire inedită pentru aniversarea de 71 de ani

Clubul marocan Raja Casablanca a împlinit 71 de ani de existență, iar fanii uneia dintre cele mai galonate grupări ale Africii au dat mare sărbătoare chiar și în vremuri de restriște. 

Pandemia de coronvarius a lovit și Marocul, dar suporterii au găsit o variantă prin care să poată să se bucure de momentul festiv. Într-un cartier al orașului aflat în țara nord-africană, susținătorii celor de la Raja au ieșit la geamuri cu torțe în mână făcând spectacol așa cum se întâmplă mereu la meciurile favoriților.

Clubul marocan are un palmares de invidiat de la înființarea sa în 1949. A câștigat 11 titluri, 8 Cupe ale Marocului și 3 trofee ale Ligii Campionilor Africii. Raja Casablanca este una dintre cele două echipe ale continentului care a jucat finala CM al cluburilor. Se întâmpla în 2013 atunci când pe teren propriu, leii din Atlas erai învinși de Bayern Munchen în ultimul act.

CITEȘTE ȘI –>> A acceptat provocarea lui Gigi Becali! Un patron din fotbal a urmat exemplul său: “A învins zgârcenia”

Spynews.ro