RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A acceptat provocarea lui Gigi Becali! Un patron din fotbal a urmat exemplul său: „A învins zgârcenia”

Gigi Becali este astăzi în prima linie în privința donațiilor pe care oamenii din fotbal le fac în lupta împotriva coronavirsuului.

Finanțatorul vicecampioanei a ajutat spitalul Matei Balș cu o sumă necesară pentru achiziționarea de produse și echipamente medicale, vitale în această perioadă în lupta cu inamicul invizibil. Dincolo de acest sprijin, Gigi Becali a reușit să îi convingă și pe alții să se implice. Iar unul dintre rivalii săi din trecut a acceptat invitația. Astfel, George Copos a acceptat să doneze și el.

„Nu provoc pe nimeni, nu mă bag, nu vreau să îi tulbur. Eu pot să spun și după să mă înjure. Nu trebuie să le spui, milostenia nu o ceri, se dă din inima. Așa, să spui să o facă cu forța… M-a sunat Copos că ar vrea să cumpere și el.

I-am zis ‘Bine, mă, sună-mă mâine, dacă vrei să cumperi, îți dau eu, am eu’. E zgârcit George, dar este om bun. Atât de bun este încât a învins zgârcenia. Greu să învingi zgârcenia, are o zgârcenie bolnăvicioasă, bravo lui!”, a spus ironic patronul roș-albaștrilor.

 CITEȘTE ȘI –>> Apelul disperat al canotorilor în contextul epidemiei de coronavirus: “Trebuie să faceți o excepție”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare