RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Cu lacrimi în ochi! Lucescu: „Sunt mândru de aceşti oameni!”

Răzvan Lucescu nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după finalul de sezon la capătul căruia echipa sa a cucerit titlul fără înfrângere în Superliga Greciei.

La conferinţa de presă care a urmat victoriei cu PAS Giannina, 2-0 în deplasare, Lucescu şi-a felicitat cu lacrimi în ochi jucătorii şi colaboratorii din staff-ul tehnic. (VIDEO DE LA 10:15)

„Da, este incredibil ce am reuşit. Îmi cer scuze, dar sunt foarte mişcat. Şi sunt foarte mândru de aceste persoane, de aceşti jucători, sunt foarte mândru de asistenţii mei, de oamenii care ne-au fost alături şi de felul în care ne-au sprijinit. Sunt foarte mândru de managementul clubului, am fost o echipă foarte puternică în aceste două sezoane. Sunt fericit că am dat o astfel de bucurie fanilor noştri. Am trecut prin multe, am luptat pentru tot şi a fost foarte, foarte dificil. Dar împreună, în momentele dificile, în momentele frumoase, în jocuri în care am jucat mai frumos sau mai puţin, am luptat pentru a reuşi această performanţă fantastică” – a declarat Lucescu la final.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Sezonul superlativelor pentru Lucescu! PAOK, record în Grecia

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare