RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Sezonul superlativelor pentru Lucescu! PAOK, record în Grecia

PAOK Salonic s-a impus în ultima etapă din Superliga Greciei, 2-0 la Ioanina, şi a egalat o performanţă reuşită o singură dată, în urmă cu 55 de ani. Echipa lui Răzvan Lucescu a câştigat titlul fără să fie învinsă în cele 30 de etape ale campionatului.

Englezul Akpom şi ucraineanul Shakhov au marcat golurile victoriei pentru PAOK pe terenul lui PAS Giannina.

26 de victorii, patru remize, zero înfrângeri – a fost bilanţul echipei lui Răzvan Lucescu la finalul de sezon din Superliga Greciei.

Singura echipă care a reuşit o performanţă similară a fost Panathinaikos, în 1964.

Alin Toşca a fost titular la oaspeţi, chiar dacă sunt şanse mari ca românul să revină la Betis Sevilla la finalul sezonului.

„Mă simt fantastic, este incredibil. Nu este uşor pentru jucători să intre în teren cu atâta presiune de fiecare dată să obţină cele trei puncte. Trebuie să fie mândri, fiindcă îşi vor aduce aminte atunci când îşi vor încheia carierele că au intrat în istoria fotbalului grec” – a reacţionat Răzvan Lucescu imediat după fluierul final.

Pentru PAOK urmează finala Cupei Greciei, în care va întâlni AEK Atena. Partida se va juca pe 11 mai, la Atena. Cu un succes, Răzvan Lucescu ar reuşi încă o premieră în istoria clubului din Salonic: primul event!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare