VIDEO | CSA Steaua, pe urmele celor de la Ajax Amsterdam: “Vreau să dezvolt Academia și echipa de seniori!”

CSA Steaua este aproape să îl aducă pe George Ogăraru (40 ani) în cadrul clubului!

Steliștii vor să calce pe urmele celor de la Ajax Amsterdam, iar pentru acest lucru vor să îl aducă la echipă pe fostul fotbalist al roș-albaștrilor, George Ogăraru.

Fostul fundaș ar fi avut deja o discuție cu președintele clubului militar, Mădălin Hîncu, despre implementarea stilului de la Ajax Amsterdam, fosta formație a lui Ogăraru, la Academia de juniori și echipa de seniori a clubului Steaua.

“Nu depinde de mine dacă semnez sau nu, însă au fost discuții încă de la începutul proiectului. În acel moment eram sub contract cu Ajax, iar mie nu-mi place renunț la un proiect pentru altul. Îmi place mi duc proiectele la final, atunci am discutat cu Lăcătuș și cu d-l Petrea, iar atunci mi-au cerut vin ca antrenor la prima echipa.

Ogararu

Înainte de pandemie au fost discuții avansate pentru a veni la club, nu mai eram sub contract cu nimeni. Nu a fost un refuz din partea mea, am ajuns discutam destul de specific spun așa, dar după pandemie nu au mai continuat aceste discuții. Își doreau o persoana care aibă o legătură speciala cu clubul.

Citește și Prima reacție după retragerea lui Tătărușanu, de la națională: “Acum era momentul oportun”

M-am bucurat am reluat aceste discuții, am răspuns prezent solicitării d-lui Hâncu. Am discutat despre un plan de activitate din punct de vedere managerial, bucur de intenția d-lui de a aduce aproape de club. Am intenția de a dezvolta Academia și echipa de seniori. În cazul în care aceste lucruri se vor finaliza și vom avea o relație contractuala, o mare parte din experiență acumulata la Ajax va fi și în cadrul clubului”, a declarat George Ogararu pentru Steaua TV.

Citește și VIDEO | Mirel Rădoi, scurt și la obiect: “Voiam să jucăm cu Norvegia, pentru că aveam de luat o revanșă!”