RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prima reacție după retragerea lui Tătărușanu, de la națională: „Acum era momentul oportun”

Au apărut primele reacții după anunțul că Ciprian Tătărușanu (34 de ani) s-a retras de la echipa națională de fotbal a României.

Fostul mare portar, Helmut Duckadam este de părere că „Tătă” vrea să se concentreze mai mult pe echipa de club, spre finalul carierei.

Sunt puțin surprins, dar probabil că el vrea să se concentreze mai mult pe echipa de club. Are o vârstă, probabil s-a gândit că acum ar fi momentul oportun să ia această decizie.

Sunt de acord cu el, vin portari buni din urmă. Putem sta liniștiți la acest capitol. Ar putea apăra acum Ionuț Radu, de la Inter, Andrei Vlad este de asemenea o variantă și ar mai fi Mihai Aioani, de la Târgoviște.

Toți trei sunt portari de perspectivă, chiar dacă Aioani nu are experiență în Europa. Radu este rezervă la Inter, însă și Tătărușanu era considerat cel mai bun jucător de la echipa națională, chiar dacă în ultimii doi ani a fost rezervă„, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la echipa națională, la o zi după meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Ciprian Tătărușanu a evoluat pentru naționala României în 73 de meciuri.Într-un clasament all-time al selecțiilor, portarul se află la egalitate cu fostul selecționer Cosmin Contra.

Meciul de debut al lui Tătărușanu, în naționala de seniori a avut loc în urmă cu 10 ani și două zile, într-un meci amical cu Italia, scor 1-1.

Citește și – ULTIMĂ ORĂ | Tătărușanu s-a retras de la echipa națională! Scrisoarea prin care portarul își motivează alegerea

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare