VIDEO | Marius Croitoru, în culmea fericirii după victoria cu CFR Cluj: “Suntem o forţă”. Jucătorii au sărbătorit în vestiar

FC Botoșani a învins-o, pe teren propriu, pe CFR Cluj, scor 2-1, luni seară, în epilogul etapei a 22-a a Ligii I. Gruparea moldavă a ajuns la a treia victorie consecutivă

În prima repriză am arătat că, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, puteam să o facem lejer. Am arătat ca nişte jucători mari, ca o echipă mare şi toate felicitările şi meritele sunt ale lor. 

E clar că suntem o forţă, dar nu trebuie să ne pierdem capul. Trebuie să rămânem ancoraţi în realitate, iar realitatea spune că orice se poate întâmpla. Vom fi siguri calificaţi când calculele hârtiei sunt favorabile nouă. 

botosani victorie

Chiar dacă jucăm la mijlocul săptămânii un meci foarte important de cupă cu o echipă puternică, ne dorim din tot sufletul să mergem mai departe. Cupa e un obiectiv clar pentru noi, ne dorim din tot sufletul să mergem mai departe, dar să vedem ce putem relaliza.

Trebuie să fim realişti că nu jucăm împotriva oricărei echipe, jucăm împotriva unei echipe foarte bune cu un antrenor nou, cu emulaţie nouă, cu dorinţă nouă celor care au jucat sau n-au jucat să arate antrenorului că merită să joace. Ne aşteaptă un meci destul de dificil“, a declarat Marius Croitoru, antrenorul echipei botoșănene, după meci.

Citește și VIDEO | FC Botoșani a învins-o pe CFR Cluj! Campioana en-titre a ratat ocazia să facă rocada cu FCSB

Marius Croitoru i-a taxat pe responsabilii cu gazonul. Suprafața de joc a lăsat de dorit, terenul fiind înghețat, pe margini.

Din păcate, cei care se ocupă ar trebui să înţeleagă că echipa asta nu e una de care să vină alţii să râdă de noi, nu mi se pare normal. Fac lucruri minunate, au făcut şi fotbalul te obligă să faci. Ei trebuie să înţeleagă, să se ridice la nivelul jucătorilor şi să le ofere cele mai bune condiţii.

Nu e vina mea sau a jucătorilor că a nins. E treaba lor, a celor care se ocupă de mentenanţă  sau de… Trebuia acoperit mult mai devreme să nu se prezinte în situaţia asta. 

Condamn astfel de terenuri chiar dacă e terenul meu, nu-mi face plăcere şi de asta nu vreau ca alte echipe să râdă de noi, păcat că avem o echipă frumoasă“, a mai spus antrenorul Botoşaniului, la Telekom Sport.

marius croitoru

În urma acestei victorii, FC Botoșani a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii I, cu 33 de puncte, la egalitate cu Academica Clinceni, ocupanta locului 6.

FC Botoșani va evolua, joi, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova în optimile Cupei României.

După meciul cu CFR Cluj, jucătorii de la FC Botoșani au sărbătorit victoria în vestiar.

Citește și CFR Cluj a ratat șansa de a urca pe primul loc în Liga 1: “Este a doua oară când ratăm ocazia. E dureros”